Groen in huis en in de tuin van Life & Garden

Contact

Alles wat u nodig heeft om van uw tuin te genieten vindt u bij Life & Garden in Renesse. Fleurt u liever uw interieur op met kamerplanten en bloemen? Kies zelf een plant en pot of bestel een kamerplantenarrangement. Bekijk hier ons assortiment. Naast planten en potten vindt u bij Life & Garden, uw tuincentrum in Renesse, ook veel woonaccessoires.

Binnen

Geniet u van kamerplanten in huis maar heeft u geen groene vingers? Bij Life & Garden tuincentrum in Renesse vindt u genoeg makkelijk te onderhouden planten, zoals sanseveria’s en vetplantjes. Ook als u deze planten wat minder aandacht geeft redden ze zich prima.

Kunstbloemen en –planten

Houdt u van mooie bloeiers maar bent u gewoon niet zo goed in het onderhouden van uw bloemen en planten? De zijden bloemen en planten van Life & Garden tuincentrum in Renesse zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden!

Woonaccessoires

Met mooie woonaccessoires maakt u uw inrichting echt af. Life & Garden tuincentrum in Renesse biedt u heel veel keus, zoals de collectie landelijke woonaccessoires van Brigitte Leduc. Deze collectie is uitsluitend verkrijgbaar bij Life & Garden en ieder artikel wordt in een beperkte oplage gemaakt.

Ons assortiment

Buiten

Life & Garden tuincentrum in Renesse heeft een ruim assortiment vaste planten, bodembedekkers, hortensia’s, klimplanten, rododendrons, en fruitstruiken en -bomen waar in het najaar al vrucht aan zit. Ieder jaar gaan medewerkers van ons tuincentrum naar Italië om de mooiste palmen, jasmijnplanten en bamboe voor u uit te zoeken. We zijn er trots op u ons ruime aanbod mediterrane planten te mogen presenteren. Daarnaast vindt u op onze groenafdeling coniferen, bomen en haagplanten.


Weten welke plant of boom het beste in uw tuin past? Neem een tekening van uw tuin mee en we geven u advies.


Plantenverzorging

Planten kunnen soms wel een beetje hulp gebruiken. Met het uitgekiende assortiment plantenverzorging van Life & Garden tuincentrum in Renesse staan uw planten er altijd mooi en gezond bij.


Gereedschap

Naast de producten van ons huismerk verkopen we in de Gardena Shop een uitgebreid assortiment tuingereedschap van Gardena.

Barbecues

Lekker buiten eten? Van compacte barbecues voor in het park of op de camping tot heuse buitenkeukens, bij Life & Garden tuincentrum in Renesse kan iedere buitenkok zijn of haar hart ophalen.

Bezoek de Weber Shop in ons tuincentrum en ontdek de nieuwste gadgets op het gebied van barbecues. Uw gasfles omruilen? Ook dat doet u bij Life & Garden tuincentrum in Renesse.


Tuininrichting

Verrijk uw tuin met sierbestrating en tuinverlichting. Strakke, moderne oplossingen of klassieke bestrating en verlichting? We adviseren u graag over de mogelijkheden.


Vogels in uw tuin

Met vogelhuisjes en voerplankjes verwelkomt u vogels in uw tuin. Ook in de winter vogels in uw tuin? We bieden een ruim assortiment vogelvoer en vetbolletjes.

Life & Garden
Korte Moermondsweg 1 
4325 LA Renesse

Privacyverklaring

Contactgegevens

 0111 - 46 10 31

 renesse@renesse.lifeandgarden.nl

KvK-nummer
55338216

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17:30

Dinsdag 10:00 - 17:30

Woensdag 10:00 - 17:30

Donderdag 10:00 - 17:30

Vrijdag 10:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00